artikel

Horeca Top 100 2015 nummer 91: Vandaag

Horeca

 

Positie 2014: nieuw
Vestigingen: 2
Omzet 2014: €7,9
Rapportcijfer: NB
Economisch klimaat: NB
Verwachte omzetgroei: NB

Het concept dat Michelle en Jim Xu in 2005 in de markt zetten met de pakkende naam Vandaag, baarde meteen opzien. Het all-indiningconcept waar gasten voor €29,95 voor 2 uur onbeperkt mogen opscheppen bij buffetten, scoort. Inmiddels zijn er twee vestigingen en volgend jaar is de derde op komst. In Breda gaat in 2016 langs de A27 een nieuwe Vandaag van start met 600 couverts op 1800 vierkante meter. Het echtpaar Xu investeert er €1,5 miljoen. Reden te over om Vandaag in deze ranglijst op te nemen. De grote kracht van Vandaag is dat het eten à la minute wordt bereid op zeven verschillende kookstations: Italiaans, Frans, mediterraan, Chinees, Japans, grill- en planchagerechten en patisserie. ‘Gasten voelen zich hier als een kind in de snoepwinkel’, aldus het echtpaar eerder in
een interview met Misset Horeca. Inmiddels zijn er veel collega’s die het concept  kopiëren. ‘Het begrip wereldkeuken hebben wij geïntroduceerd’, aldus Michèle.
www.restaurantvandaag.nl