artikel

Horeca Top 100 2015 nummer 95: De Smaak van Croy

Horeca

 

Positie 2014: 97
Vestigingen: 7
Omzet 2014: €7,4
Omzet 2013: €6,7
Stijging: 10,44%
Rapportcijfer: 8
Economisch klimaat: 8
Verwachte omzetgroei: 6%

Jan Franken, de drijvende kracht achter De Smaak van Croy, is van alle markten thuis. Naast horecaondernemer, is hij kasteelheer in Aarle-Rixtel en eigenaar van een payrollbedrijf. De Smaak van Croy staat voor landelijk gelegen streekrestaurants waar gasten vanaf 17.00 uur zeven dagen per week voor een scherpe prijs een hapje kunnen eten. De gerechten met regionale producten komen uit een centrale keuken. ‘Ons doel is dat onze klanten ons een 9+ geven als ze naar huis gaan’, vertelde Franken eerder aan Misset Horeca. Klantvriendelijkheid staat synoniem voor Croy, zo is uit klantenonderzoek
van de formule gebleken. Franken boert goed met Croy. In 2014 ging een nieuw restaurant in Leusden van start, compleet met een eigen brouwerij. Dat is meteen het zakelijke hoogtepunt voor de opmerkelijke horecaondernemer die ooit met gordijnen maken zijn geld verdiende.
www.smaakvancroy.nl