artikel

Stembus Terras Top 100 Publieksprijs geopend

Horeca

De stembus voor de Misset Horeca Terras Top 100 Publieksprijs is geopend. Iedereen kan vanaf nu stemmen op zijn of haar favoriete terras dat meedoet aan de Terras Top 100. Deelnemers aan de top-100 hebben de afgelopen jaren de prijs flink onder de aandacht gebracht van hun gasten. Dit is een publieksprijs en staat dus los van de definitieve rangschikking van de Terras Top 100.

Stembus Terras Top 100 Publieksprijs geopend

Ieder jaar wordt er naast de bekendmaking van de Terras Top 100 ook de Publieksprijs uitgereikt. Alle deelnemende terrassen worden aangemoedigd om zoveel mogelijk stemmen te werven. Iedereen kan stemmen op zijn favoriete terras via www.stemopjouwterras.nl.

Social media
Onder meer via tafelkaartjes en posters kunnen ondernemers hun gasten attenderen op het feit dat ze kunnen stemmen. Maar de strijd wordt vaak beslist op social media. Met name via Twitter en Facebook roepen bedrijven massaal op, op hen te stemmen. Vaak verloten ze er een leuke prijs om.

Het Hooihuis
Eén van de bedrijven die dit goed weet te doen is Het Hooihuis. De afgelopen twee edities ging het Roosendaalse bedrijf er met de prijs vandoor. In 2013 won het bedrijf van Koen Bakker de allereerste editie van de Publieksprijs, om deze het jaar erop te prolongeren.

De stembus is geopend en stemmen kan via www.stemopjouwterras.nl