artikel

Horeca Top 100 2016 nummer 11: Vermaat Groep

Horeca 2373

We gunnen het de neven Paul en Kees Vermaat hoor, de verkoop van hun aandelen in de succesvolle Vermaat Groep aan het Zwitserse Partners Group en leden van het management van Vermaat. Maar het is spijtig weer een mooi Nederlands familiebedrijf in buitenlandse handen te zien komen.

Vestigingen: 235
Omzet: €135 miljoen (€110 mln) 22,7%
Rapportcijfer: 8 / Economisch klimaat: nb / Verwachte omzetgroei: 15%

Misset Horeca Top 100 Innovation Award voor Vermaat Groep

Misset Horeca Top 100 Innovation Award voor Vermaat Groep

Opgericht in 1978 als delicatessenwinkel, groeide Vermaat Groep uit tot een horeca- en cateringbedrijf van formaat. Naast bedrijfscatering doet Vermaat Groep in ziekenhuizen en musea, waarvan restaurant Rijks in het Rijksmuseum het paradepaardje is.
‘2015 was een succesvol jaar, waarin we in alle bedrijfsverticalen locaties opstartten’, zegt directeur Rick Zeelen. ‘Naast de opening van 15 tot 20 bedrijfshorecalocaties verstevigden we onze leidende positie in de ziekenhuizen met onder meer de opening van Reinier de Graaf Gasthuis.’ Daarnaast openden ook ‘leisure-locaties’ Bar Brasserie Engels in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam en New York Film Academy Café in de Amsterdamse Beurs van Berlage. In aantal locaties is Vermaat Groep de nummer 1 in deze lijst, McDonald’s, tot op tien genaderd.
Vermaatgroep.nl

Reageer op dit artikel