artikel

Horeca Top 100 2016 nummer 81: Big Horeca

Horeca 536

‘Alle bedrijven schrijven zwarte cijfers, we hebben de kosten nog beter onder controle’, zegt eigenaar René Bogaart tevreden. Aan de andere kant stemt de vertraging van de oplevering van La Mamma minder tevreden. Dat Italiaanse concept met kleine prijzen had eind 2015 open moeten gaan, uiteindelijk werd het in april dit jaar opgeleverd.

Vestigingen: 9
Omzet: €11,3 miljoen (€10,3 MLN)  9,2%
Rapportcijfer: 8 / Economisch klimaat: 8
Verwachte omzetgroei: 10%

IJssalon Luciano in Zoetermeer was wél op tijd klaar en leverde meteen een mooie bijdrage aan de omzet. Big Horeca bouwde bovendien boven restaurant Clooney, ook in Zoetermeer, 80 studio’s voor studenten en starters, die waren bij oplevering reeds allemaal verhuurd.

De ijswinkel kostte Bogaart zo’n €200.000, dit jaar verwacht hij €1,5 miljoen uit te geven. Onder meer aan La Mamma en mogelijk aan meer ijswinkels – o, de zoete smaak van succes. Als Bogaart een wens mag uitspreken: een keer de Misset Terras Top 100 winnen. Hij kijkt met bewondering naar Gert Boonen en Omar Dahak van De Boterlap in Harderwijk, tweevoudig winnaar. Volle Maan in Leidschendam scoorde in ieder geval goed bij de Terrassentrofee van het Algemeen Dagblad.
Bighoreca.nl

Reageer op dit artikel