artikel

Horeca Top 100 2016 nummer 87: Karel V

Horeca 238

Mooie opstekers voor grand hotel Karel V afgelopen jaar. Net als enkele andere collega’s in de regio noemt algemeen directeur Toon Naber de start van de Tour de France in Utrecht een succes.

Vestigingen: 1
Omzet: €9,3 miljoen (€9,1 MLN)  2,3%
Rapportcijfer: nb / Economisch klimaat: nb / Verwachte omzetgroei: nb

Mede-directeur Leo Hollman bemoeide zich nadrukkelijk met alle horeca-activiteiten rond de Tour in Utrecht en dat zal het hotel geen windeieren gelegd hebben. En ook restaurant Karel V kreeg een pluim, in de vorm van een Gouden Pollepel van het AD voor het beste restaurant van Midden-Nederland. Nu nog die pluim van Michelin terug, want het verlies van de ster steekt vermoedelijk nog altijd.

Afgelopen jaar werd in ieder geval wel in het restaurant geïnvesteerd: nieuw meubilair en een nieuw terras. Ook zijn alle zalen in het hotel gerenoveerd en van nieuw banquetmeubilair voorzien. En het hotel mag klassiek ogen, er is nu wel een digitaal zalenverwijssysteem. Komend jaar wordt de modernisering doorgezet: alle beamers worden vervangen door presentatieschermen waarmee elk willekeurig device draadloos kan worden verbonden. Op f&b-gebied wordt brasserie Goeie Louisa uitgebreid en onder meer voorzien van een nieuwe bar/lounge. En als meer persoonlijke noot: na twee termijnen van 3 jaar vertrekt Toon Naber als voorzitter van KHN. Een opvolger is nog niet bekend.
Karelv.nl

Reageer op dit artikel