artikel

Horeca Top 100 2016 nummer 51: Humphrey’s

Horeca

Met de heropening van Humphrey’s in Arnhem en de opening van een nieuwe vestiging in Eindhoven steeg de omzet lekker afgelopen jaar. Eigenaar en directeur Rob Adriaanse begon bovendien een nieuw concept: Holy Five, Beef & Lobster Bar, met vestigingen in Arnhem en Nijmegen. Ook heeft hij nog restaurant Beau op Landgoed Brakkestein in Nijmegen.

Vestigingen: 18
Omzet: €24,8 miljoen (€23,5 mln)  5,6%
Rapportcijfer: nb / Economisch klimaat: nb / Verwachte omzetgroei: nb

De restaurants van Humphrey’s stopten vorig jaar met het serveren van plofkip en maken alle kipgerechten met Nieuwe Standaardkip. Deze kip krijgt 35 procent meer leefruimte dan de plofkip, groeit ongeveer 25 procent minder snel, leeft langer en ziet daglicht. Op termijn wil de keten overstappen op kip met één ster Beter Leven van de Dierenbescherming.
Humphreys.nl