artikel

Royal Leerdam adviseert over glaskeuze bij wijn

Horeca 105

Sinds de introductie van de The Experts’ Collection wijnglazen op de Nederlandse markt ervaren veel horecaondernemers hoe groot het effect van een glas is op de wijnbeleving. Op de komende Horecava spelen de glazen van Royal Leerdam Finesse weer een centrale rol bij de stand van Royal Leerdam.

Royal Leerdam adviseert over glaskeuze bij wijn

Een nieuwe toevoeging dit jaar is dat je advies kunt inwinnen over welke glazen er passen bij jouw wijnkaart. Onder de standbezoekers wordt een masterclass glasproeven verloot. The Experts Collection van Royal Leerdam Finesse bestaat uit vijf unieke ontwerpen die de smaakbeleving van een bepaald type wijn vergroten. Het slanke, taps toelopende design is daarom niet alleen een lust voor het oog, het versterkt de smaak van de wijn en garandeert een optimaal drinkcomfort. De verfijnde afgewerkte mondrand en de duurzaamheid van Soda-Lime glas maken The Experts’ Collection een uitstekend alternatief voor kristal en kristallijn glaswerk.

www.libbey.com
Standnummer: 05.220

Reageer op dit artikel