artikel

Horeca Top 100 2017 nummer 34: La Cubanita & Proeflokaal Bregje

Horeca 1357

Wie eens goed naar de cijfers kijkt, slaat steil achterover. In 2011 rapporteerde La Cubanita nog een bescheiden €6,9 miljoen omzet, vijf jaar later is dat €52 miljoen.

Horeca Top 100 2017 nummer 34: La Cubanita & Proeflokaal Bregje

Een toename van dik 650 procent. Maar waar het al crescendo gaat, kan het altijd meer en beter, lijkt hun devies. Kwamen er vorig jaar al zes vestigingen bij, dit jaar voorspelt Hogenelst 22 nieuwe zaken en wéér 35 procent omzet erbij. The sky is the limit, wij snappen de twee dikke tienen wel – een unicum overigens! Doetinchem, Oss, Emmen, Ridderkerk en Heerlen kunnen in ieder geval al worden toegevoegd aan de lijst.

En we moeten de mannen achter La Cubanita en Proeflokaal Bregje meegeven, dat ze niet alleen aan het eigen bedrijf en het eigen belang denken. Zo haalde La Cubanita met een succesvolle actiemaand ruim twee ton op voor kinderkankerfonds Villa Joep, en daar wil Hogenelst dit jaar meer voor gaan doen. Daarnaast investeert Hogenelst niet alleen in nieuwe vestigingen, ze willen ook nieuwe concepten ontwikkelen. Als die net zo succesvol worden als de bestaande twee, zien we deze onderneming over een paar jaar in de top van deze lijst.

Vestigingen: 57
Omzet: €52 miljoen (€42 MLN)  23,8%
Rapportcijfer: 10 / Economisch klimaat: 10 / Verwachte omzetgroei: 35%
Lacubanita.nl / Proeflokaalbregje.nl

Reageer op dit artikel