artikel

Horeca Top 100 2017 nummer 57: Oostwegel Collection

Horeca 369

Met ‘slechts’ zeventjes behoort Camille Oostwegel sr. tot de minder uitbundige cijferuitdelers in de lijst. Wat meer zegt over de euforie bij de rest dan over Oostwegel. Want hij ziet toch een mooie omzetstijging en eindigde ook boven budget

Horeca Top 100 2017 nummer 57: Oostwegel Collection

Zuid-Limburg profileert zich volgens hem steeds beter, door een sterke economische groei en internationaal karakter. En daar profiteren de huizen van de Oostwegel Collection, zoals het familiebedrijf inmiddels heet. Senior is begonnen met de overdracht van verantwoordelijkheden op zoon Camille junior. Als die alle facetten van het bedrijf aanstuurt, komt ook de overdracht van de aandelen in zicht, ergens in de komende jaren. Tegelijk krijgt het bedrijf een wat internationaler karakter, waarmee de eerste invloeden van junior te zien zijn.

Afgelopen jaar stond in het teken van de bouw van twee nieuwe locaties op Château St. Gerlach: de renovatie van de eindelijk aangekochte Kasteelhoeve tot brunchlocatie en de bouw van een gloednieuw Paviljoen als congreslocatie daar pal naast. Begin 2017 werden beide in gebruik genomen. In 2016 werd al €8,5 miljoen geïnvesteerd, dit jaar nog eens €1,5 miljoen in de afbouw. En daarnaast maakt Oostwegel tijd vrij voor al zijn andere activiteiten en liefhebberijen, veelal op het gebied van kunst, architectuur, design, cultuur, natuur, ondernemerschap, reizen, literatuur. De lijst is langer, maar onze ruimte beperkt. U ziet, Camille Oostwegel is een veelzijdig man, Zuid-Limburg mag blij zijn met zo’n ondernemer.

Vestigingen: 9
Omzet: €24,7 miljoen (€23,9 MLN)  3,3%
Rapportcijfer: 7 / Economisch klimaat: 7
Verwachte omzetgroei: 8%
Oostwegelcollection.nl

Reageer op dit artikel