artikel

Horeca Top 100 2017 nummer 58: Ladage Beheer

Horeca 278

Ladage Beheer zette vorig jaar een mooie groeiambitie neer en daarvan worden de eerste contouren zichtbaar. ‘Maar we zijn nog niet tevreden met deze tussenstand’, lezen we terug op het formulier.

Horeca Top 100 2017 nummer 58: Ladage Beheer

Ladage is dan ook hard op zoek naar geschikte locaties en franchisepartners om samen mee te groeien. ‘2016 voelt wat dat betreft pas als het begin.’ Naast de bescheiden groei in aantal vestigingen van deze van oorsprong Rotterdamse snackketen, ontwikkelde Ladage het concept Bram’s Gourmet Frites: verse frites in schil met stoofvlees, geserveerd vanuit een omgebouwde zeecontainer. De eerste opende in Vlaardingen en inmiddels is ook de wens om internationaal te gaan waar geworden met de eerste Bram’s Gourmet Frites in Duitsland.

Omdat de focus zo veel ligt op dit nieuwe concept, en de familie Ladage zich beter voelt bij haar roots – frites verkopen, is afscheid genomen van de concepten Brood Express en Ezprezzo. Ook is de onderneming niet langer verantwoordelijk voor de exploitatie van The World Rotterdam in het kantoor van Nationale Nederlanden. Dit jaar moet Bram’s voor groei gaan zorgen, Ladage rekent op tien nieuwe vestigingen. ‘We willen daarbij wel de kwaliteit waarborgen, het PATAT-dna (Passie, Authentiek, Teamwork, Aandacht en Theater) van ons bedrijf, dat in 2017 50 jaar bestaat.’

Vestigingen: 49
Omzet: €23,7 miljoen (€22,4 MLN)  5,8%
Rapportcijfer: 8 / Economisch klimaat: 7
Verwachte omzetgroei: 5%
Ladagebeheer.nl

Reageer op dit artikel