artikel

Horeca Top 100 2017 nummer 64: Regardz Hospitality

Horeca 200

Ceo Luc van Bussel plaatst meteen een dikke kanttekening bij het aantal vestigingen. ‘Die twaalf is exclusief de ruim tweehonderd locaties die we afgelopen jaar hebben aangesloten bij ons platform’, zegt hij niet zonder trots.

Horeca Top 100 2017 nummer 64: Regardz Hospitality

De lancering van dat vergaderlocatieplatform was het hoogtepunt, het einde van de samenwerking met Philips en Hutten Catering in Congrescentrum Groenendael, waar na vijf jaar het contract afliep, noemt hij de grootste tegenslag afgelopen jaar. Dit jaar gaat hij ervan uit dat Regardz.nl kan groeien tot driehonderd locaties, en hij steekt zo’n €2 miljoen in de uitbouw van het platform en innovaties op eigen locaties.

Trouwens, dat we bij Regardz ruim -10 procent noteren, kan ook komen doordat we vorig jaar de omzet moesten schatten en daarbij wellicht iets te optimistisch waren.

In december publiceerde Van Bussel zijn derde boek: ‘Gastgevers in geluk’, een managementroman over de kracht van hospitality in de digitale wereld. Samen met 29 gastschrijvers uit de gastvrijheidsbranche geeft hij in het boek de lezer een brede blik in de wereld van hospitality. Van Bussel ziet het boek als een middel in zijn missie en doel: Nederland Gastvrij. ‘Het wordt de hoogste tijd dat gastvrijheid weer aan aandacht en belang wint in een handelsland als Nederland.’

Vestigingen: 12
Omzet: €20,8 miljoen (€23,2 MLN)  10,6%
Rapportcijfer: 8 / Economisch klimaat: 7
Verwachte omzetgroei: 5%
Regardz.nl

Reageer op dit artikel