artikel

Horeca Top 100 2017 nummer 74: De Bonte Wever

Horeca 373

Een klein beetje groei is ook groei. Na drie jaar op rij de nul te hebben gehouden, kan directeur Jan Smit nu terugkijken op een pietsie meer.

Horeca Top 100 2017 nummer 74: De Bonte Wever

‘2016 werd gekenmerkt door continuïteit. De hotelbezettingen waren prima te noemen en het aantal evenementen is verder uitgebreid. De waardering van onze gasten is aanzienlijk gestegen; voor ons het absolute hoogtepunt.’ 2016 stond daarnaast voor een groot deel in het teken van voorbereidingen van nieuwbouw en een forse uitbreiding van het complex in Assen. Inmiddels is deze bouw gestart. De Bonte Wever wordt uitgebreid met een complex dat tachtig hotelkamers telt, een tweetal restaurants, een congrescentrum, vergaderzalen, een nieuwe entree en lobby, een grand café en een recreatieruimte. Ook wordt het bekende uitgaans- en evenementencentrum uitgebreid. Voor de uitbreiding van De Bonte Wever, kosten zo’n €11,5 miljoen, is de ijsbaan gesloopt. Met de TT in juni moeten de eerste hotelgasten worden ontvangen.

Vestigingen: 1
Omzet: €15,8 miljoen (€15,5 mln)  1,9%
Rapportcijfer: 8 / Economisch klimaat: 8
Verwachte omzetgroei: 2%
Bontewever.nl

Reageer op dit artikel