artikel

Horeca Top 100 2017 nummer 82: Big Horeca

Horeca 457

Als de naam van je bedrijf ‘Big’ is, moet je groot kunnen denken. En dat kan directeur René Bogaart! Afgelopen jaar opende Pavarotti, een nieuw Italiaanse concept, in Zoetermeer en nu al roept Bogaart dat hij er dit jaar nóg één wil openen, in Delft.

Horeca Top 100 2017 nummer 82: Big Horeca

Ook wil hij een nieuwe vestiging van succesvol ijsconcept Luciano, in winkelcentrum Mall of the Netherlands in Leidschendam. Inmiddels zijn er al acht Luciano’s, waarvan één op Bonaire. De twee nieuwe vestigingen mogen samen zo’n €2 miljoen kosten.

Naast Italiaanse concepten, zet Bogaart in op zijn terrassen. Hij is wát trots dat restaurant Gina de zesde plek veroverde in de Misset Terras Top 100, en ambieert dit jaar weer een hoge notering in die ranglijst voor één van zijn zaken.

Vestigingen: 10
Omzet: €12,5 miljoen (€11,3 mln)  11,1%
Rapportcijfer: 8 / Economisch klimaat: 8
Verwachte omzetgroei: 20%
Bighoreca.nl

Reageer op dit artikel