artikel

Horeca Top 100 2017 nummer 87: Hajé

Horeca 325

Zoals voor een aantal andere bedrijven in deze Top 100 was 2016 voor Hajé een jubileumjaar, de groep van snelweghotels en restaurants bestond 30 jaar. Daarnaast werd een nieuwe vestiging geopend in Natuurpark Lelystad.

Horeca Top 100 2017 nummer 87: Hajé

Minder goed gaat het met de streekproductensupermarkt langs de A2 bij Nieuwegein; die is nagenoeg ontmanteld. Het bedrijf wordt inmiddels geleid door de drie zoons van oprichter en naamgever Hajé de Jager: Thierry, Etienne en Pointer. Zij verwachten ook dit jaar een nieuwe vestiging te openen en hebben daarvoor €2,5 miljoen gereserveerd in de boeken.

‘Keuzes en beslissingen worden bij Hajé gemaakt vanuit het hart’, lezen we. ‘De organisatie wil op onderscheidende en innovatieve wijze verzorging bieden aan iedereen die onderweg is, waarbij respect voor mens en milieu vooropstaat.’ Etienne de Jager verklaart deze missie: ‘Handelen op gevoel deden mijn ouders al. Dat merk je overal in de organisatie terug, ook nu bij ons. Het gaat niet alleen om cijfers en resultaten, maar vooral om gevoel. De organisatie moet goed voelen.’
Haje.nu

Reageer op dit artikel