artikel

Horeca Top 100 2017 nummer 91: Grand Hotel Karel V

Horeca 204

We kennen algemeen directeur Toon Naber als een nuchter, maar zeker ook een praatgraag man. Dus zagen we met lichte verbazing een schier maagdelijk wit formulier terug.

Horeca Top 100 2017 nummer 91: Grand Hotel Karel V

Nou ja, hij zal het te druk hebben gehad aan het Utrechtse Geertebolwerk. Want afgelopen jaar stond in het teken van de lancering van f&b-concept Karel 5 Gastro, Bistro & Events. Dit om het ietwat stoffige imago van het gastronomisch restaurant af te werpen (Grand Restaurant Karel V werd Restaurant Karel 5) en tegelijk de bistro meer onderdeel van het bedrijf te laten worden. De naam Goeie Louisa (zo heette de bistro) is vervallen, en vervangen door Bistro Karel 5. Een V wordt een 5. Big deal? Hell yeah! Want tegelijk werden ook de fysieke eetzalen aangepakt en opgefrist. Een vergaderzaal is aan de bistro toegevoegd, een tweede zaal die al bij de bistro hoorde, is nu omgebouwd tot hotelbar. Die zat daarvoor in een donker hol in de kelder. De lancering van Karel 5 als label was de finale van een twee jaar durende renovatieronde in en om het hotel. Naber mag even uitrusten.

Vestigingen: 1
Omzet: €9,5 miljoen (€9,3 mln)  1,8%
Rapportcijfer: NB / Economisch klimaat: NB / Verwachte omzetgroei: 3%
Karelv.nl

Reageer op dit artikel