artikel

Horeca Top 100 2017 nummer 95: Happy Food

Horeca 621

Vorig jaar zagen we al dat bijna alle fastservicebedrijven in de lijst fors groeiden, en dat betekent dat er ook nieuwe opkomen.

Horeca Top 100 2017 nummer 95: Happy Food

Franchiseketen Happy Food is in 2008 opgericht door Guido de Moor en is naar eigen zeggen de snelst groeiende keten van kwaliteitscafetaria’s in Nederland, met inmiddels 22 vestigingen in voornamelijk het midden van het land (Utrecht, Gelderland, het zuidelijke deel van Noord-Holland en één in Brabant).

Afgelopen jaar werd een nieuw hamburgerconcept gestart (HappyBurger) en een nieuwe huisstijl ontwikkeld, waarmee de eerste zaken inmiddels zijn ingericht.

Helaas moest ook een vestiging sluiten, maar De Moor verwacht dit jaar weer met twee vestigingen te groeien. Voor komend jaar legt hij daarnaast nadruk op het ontwikkelen van een bezorgconcept met elektrische fietsen en op omzetgroei middels gebruik van social media.

Vestigingen: 22
Omzet: €8,3 miljoen
Rapportcijfer: 7 / Economisch klimaat: 7
Verwachte omzetgroei: 4%
Happyfood.nl

Reageer op dit artikel