artikel

Horeca Top 100 2017 nummer 96: Swissôtel

Horeca 209

Klinkende rapportcijfers van directeur Harold Kluit, al legt hij uit dat de 9 voor het economisch klimaat een gemiddelde is van de 9,5 die hij aan Amsterdam toekent en de 8,5 die de rest van het land bij hem scoort.

Horeca Top 100 2017 nummer 96: Swissôtel

Swissôtel opende afgelopen najaar restaurantconcept Royal 98, en rekende eindelijk af met een langlopend f&b-conflict, waarbij hij een onderhuurder uit zijn restaurant wilde krijgen. Ook renoveerde Kluit het hotel; in totaal stak hij €1,5 miljoen in beide projecten. Inmiddels is Swissôtel onderdeel van AccorHotels. We zijn benieuwd wat dat voor Kluit en zijn team gaat betekenen.

Vestigingen: 1
Omzet: €8,2 miljoen (€8,5 mln)  3,5%
Rapportcijfer: 9 / Economisch klimaat: 9
Verwachte omzetgroei: 6%
Swissotel.com

Reageer op dit artikel