blog

Weer thuis

Horeca

Hé, die blonde krullenbol, kennen we die niet ergens van? De oudgedienden onder u zullen misschien een wenkbrauw optrekken bij het zien van mijn foto. Jazeker, het kan maar zo dat u mij kent. Of, zoals ze in mijn woonplaats Rotterdam soms zeggen: het ken dat u mij kan.

Weer thuis

Ik heb eerder voor Misset Horeca gewerkt. Meer dan tien jaar zelfs. Daarna ben ik ook nog een aantal jaren hoofdredacteur geweest van Catering Magazine en van Snackkoerier. En nu ben ik dus weer terug. Of liever gezegd: weer thuis. Vijf jaar ben ik weggeweest. Nou ja, weg.. Ik deed andere dingen om mijn brood te verdienen. Ondertussen bleef ik de horeca veelvuldig opzoeken. Privé, zakelijk, of iets daar tussenin. Ik zag de mensen die ik zo goed kende van tien jaar ‘De Misset’: de zwoegers, de kunstenaars, de hartstochelijken, de slimmeriken, de impulsievelingen en de eigenwijzen. Zoveel soorten horecamensen. De meesten met een oprechte passie voor het vak. Maar met sterk wisselend succes. En juist dat maakt deze branche zo fascinerend. Ik hoop velen van u te mogen ontmoeten en spreken de komende tijd. Ik verheug me op een ouderwets mooie tijd in een ouderwets mooie branche!

Martine Zuil

Reageer op dit artikel