blog

Wolk van een website

Horeca

Nondeju! Nooit geweten dat bevallen zó zwaar zou zijn. Op donderdag 19 april is het team van Misset Horeca collectief bevallen van een wolk van een website. En dat terwijl we ergens in 2010 al zwanger zijn geraakt.

Wolk van een website

Binnen een groot bedrijf als Reed Business werkt het dan zo dat er een basis moet worden ontwikkeld waar al onze merken, en dat zijn er nogal wat, vele jaren verder op moeten kunnen bouwen. Kogels zijn dus niet zomaar door de kerk en individuele wensen zijn soms moeilijk te honoreren. Naarmate de datum naderde waarop we uitgerekend waren, steeg de spanning en de bedrijvigheid. Wat komt daar veel bij kijken zeg. En toen we onze nieuwe liefdesbaby eenmaal in de ogen keken, konden we niet eens blij verzuchten ‘dat alles d’r op en d’r aan zat’.

Tot op de dag van vandaag worden er dingen bijgesteld, gerepareerd en verbeterd. Maar zo langzamerhand beginnen we wel van ons kind te houden. Het is toch eigenlijk wel een knapperd geworden, vinden we zelf. We hopen van harte dat u dat ook vindt.
Want waarom hebben we het nou eigenlijk gedaan, die nieuwe site? Om klaar te zijn voor de toekomst. Om de nieuwste en snelste technieken te kunnen gebruiken. Om u een betere en snellere navigatie te bieden. En om beter aan te sluiten op onze vorig jaar vernieuwde printtitel.

De naweeën trekken weg, nu komt de koorts. Oranjekoorts. Bij ons loopt de temperatuur al langzaam op. Hoe is het bij u? Bent u wellicht op weg het Leukste Oranje Café van Nederland te worden? We hopen u met de EK-special in het nummer van deze week al een beetje te kunnen inspireren. Dat het maar een mooie, knaloranje zomer mag worden!

Reageer op dit artikel