blog

Meer Misset Horeca

Horeca

Het is nu ruim een half jaar geleden dat ik, na vijf jaar afwezigheid, weer binnenstapte in de Misset Horeca-burelen. Wat was er veel veranderd in de jaren dat ik er niet was! Ik zag heel veel goede dingen, maar ook wat dingen die mij minder bevielen. Ik besloot te gaan rennen. Nee, niet wegrennen, allesbehalve dat.

Meer Misset Horeca

Ik ging rennen van afdeling naar afdeling, om zo snel mogelijk uit te pluizen hoe dingen georganiseerd zijn en waarom. Ik ben ook door de markt gaan rennen om aan zoveel mogelijk ondernemers te vragen wat ze van ons vonden. Ik rende naar bijeenkomsten waar ondernemers samenkwamen om te ontdekken wat er leefde en waar behoefte aan was. En ik rende naar onze eigen marketingafdeling
om te vragen om een onderzoek naar ‘de beleving van ons merk’. Ik hoorde verschillende geluiden, maar over het algemeen veel goeds.

Finetunen en vooral méér Misset Horeca bieden, daar vroeg u om. En dat zijn we gaan doen. In 2012 krijgt u véél meer Misset Horeca. Geen 26 nummers, maar 37. U krijgt heel veel extra. U krijgt er een prachtige Top 100 bij, de Koffie Top 100. En in juni een
wedstrijd om Het Leukste Oranje Café van Nederland. U krijgt meer verdieping: coverstories, onderzoeken, opinie. En dan zijn we ook nog eens jarig. Zestig jaar jong. Dat gaan we vieren. We beginnen op de Horecava, waar we enorm uitpakken. Taart, champagne, kadootjes en eenstand van, jawel, 60 meter lang. Heel veel activiteiten. Debatten, presentaties en diverse leuke extra’s. U leest er alles over in de Horecava Special in Misset Horeca nummer 31. Ik kan bijna niet wachten tot het vuurwerk is gedoofd en we aan 2012 mogen beginnen. Ik wens u, samen met ons, een prachtjaar.

Cheers,
Martine Zuil

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels