blog

Uitnodiging: praat mee over horeca 3.0

Horeca

Hoe ziet een hotel, restaurant en café er in 2030 uit onder invloed van internet? Komende zomer gaan we op zoek naar het antwoord op deze vraag om er in september uitgebreid over te publiceren in Misset Horeca. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Want we willen deze zoektocht samen met horecaprofessionals doen, mensen die dagelijks ‘met de poten in de klei staan’ en het middelpunt vormen van onze o zo prachtige en dynamische branche.

Uitnodiging: praat mee over horeca 3.0

Internet is alles omvattend en heeft in haar korte bestaan de wereld dusdanig veranderd. Zo ook in de horeca. Hotelkamers boeken we online, restaurants reviewen we op het web en we twitteren over het biertje in de kroeg. Dingen die we vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld vinden, maar vijftien jaar geleden nog ondenkbaar waren. Pop uphorecabedrijven bereiken de gast via sociale media en jongeren kijken eerst op Facebook waar hun vrienden zitten voor ze bepalen naar welke venue ze zelf gaan.

De komende tijd willen we vooruitkijken, hoe moeilijk dat ook zal zijn, want de ontwikkelingen gaan razendsnel en nieuwe apps en tools volgen elkaar snel op. Toch gaan we het proberen door met horecaprofessionals te praten over hoe de horeca er in pakweg 2030 uitziet.

Heb je zin om mee te denken en mee te praten met Misset Horeca? Laat het dan weten. Of heb je suggesties over een kickoff meeting? We horen het graag. Mag een tweetup zijn in een park, in een hotellobby, of bij jou op het terras. We willen brainstormen, sparren en praten over horeca 3.0 op zoek naar antwoord op die ene hoofdvraag. Wie doet mee? Mail mij: richard.kok@reedbusiness.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels