blog

Topavond

Horeca

Degenen die erbij waren, zagen het zo wel aan me; degenen die er niet waren, vertel ik het bij deze: ik heb een verrukkelijke avond gehad op maandag 2 december in Huis ter Duin.

Topavond

Niet alleen vanwege het fantastische viergangendiner dat die avond werd geserveerd, ook niet alleen vanwege het inspirerende en gevarieerde tafelgezelschap dat mij ten deel viel. Ook natuurlijk, maar het was meer, groter dan dat. Het was vooral doordat ik die avond een fantastisch nieuw fenomeen geboren zag worden: de Misset Horeca FoodService Awards.

De bekendmaking van een uniek rapport, waarin fabrikanten, grossiers en horecaformules elkaar beoordelen op relevante criteria als betrouwbaarheid, service, innovativiteit en kennis van zaken. De best scorende bedrijven uit dat rapport op het podium, in het zonnetje en met een welverdiende award naar huis. De rest van de gasten, een mooie mix van fabrikanten- en formuledirecties uit het brede foodservicesegment, naar huis met het eerder genoemde rapport, een stapel interessante visitekaartjes en een heleboel stof tot nadenken. Wat wil je nog meer?

U begrijpt dat ik snorrend mijn hotelbed opzocht in Noordwijk. Ik kan u nu dan ook al verklappen: volgend jaar is er weer een FoodService Awards-event. 1 december staat al dik omrand in mijn agenda van 2014. We gaan wat kleine verbeterpuntjes aanpakken in de avond en in het onderzoek, we gaan nóg meer relevante managers en directeuren aan tafel krijgen en ik weet zeker dat ik volgend jaar gegarandeerd weer zo’n topavond heb in de eerste week van december. Ik kan nu al bijna niet meer wachten!

Reageer op dit artikel