blog

Blog vanuit het Holland Heineken House

Horeca

Om te mogen werken in het Holland Heineken House moet je in bezit zijn van een aantal competenties zoals onder andere flexibelheid en daadkrachtigheid. Randstad, partner in sport van NOC*NSF en HR-partner van het Holland Heineken House, selecteert hier op. Naast de competenties is een goede lichamelijke conditie erg belangrijk. Je maakt lange dagen en doordat je, je erg betrokken voelt bij het huis, wil je eigenlijk alles meemaken.

Blog vanuit het Holland Heineken House

Bij aankomst in het huis, zo’n drie weken geleden moest er nog veel gebeuren. Alle vrijwilligers hebben hard gewerkt om het huis op tijd klaar te krijgen. Nu het huis eenmaal open is, is het team verdeelt in verschillende outlets. Zo is er bijvoorbeeld een facilitaire outlet waar medewerkers hun crewkleding kunnen ophalen, een logistieke afdeling die verantwoordelijk is voor alle drankvoorraden en zijn er natuurlijk de bar-outlets die zorgen voor de drankjes.

Iedere ochtend start een groep om 10.30 uur met werken. Om 11.00 uur gaat het huis open voor bezoekers. Voor die tijd moet alles er vanzelfsprekend tiptop uitzien. Gedurende de hele dag staan de medewerkers klaar voor alle bezoekers. De ochtenddiensten staan in het teken van gastvrijheid en sport. Samen met de crew en de bezoekers wordt er sport gekeken en vooral gehoopt op Nederlands succes! Iedere wedstrijd is spannend en zeker wanneer er medaillekansen zijn is de spanning om te snijden.

’s Avonds start rond 21.00 uur het avondprogramma waarbij een artiest optreedt en er altijd een dj is. Inmiddels zijn er veel huldigingen geweest. Recent ben ik onderdeel geweest van de legandery lane tijdens de huldiging van Margot Boer, een leuke ervaring en grappig om reacties van vrienden uit Nederland te ontvangen die je op tv hebben gezien.

Reageer op dit artikel