blog

Netwerkers

Horeca

Op 1 december vond de tweede editie plaats van het Foodservice Awards event in Noordwijk. Meer dan honderd dames en (vooral) heren kwamen in een feestelijke setting bijeen om het onderzoeksrapport gepresenteerd te zien worden, de bijbehorende awards uitgereikt, maar zeker ook om heerlijk te dineren en collega’s uit de foodservice te ontmoeten.

Netwerkers

Samenwerken staat centraal tijdens de Foodservice Awards. De best samenwerkende schakels uit de foodserviceketen krijgen een award; de anderen worden aangemoedigd om de samenwerking (verder) te intensiveren om daar allen beter van te worden. Dat lukte al tijdens het diner uitstekend; er werd druk genetwerkt en gediscussieerd over de issues die de foodservicemarkt bezighouden. Ook tijdens de borrel voor- en achteraf werden veel handen geschud, vervolgafspraken gepland en intenties uitgesproken. Daarmee was wat mij betreft het event alweer meer dan geslaagd.

Dat het diner van topniveau was, de sfeer uitstekend, de winnaars terecht trots en de bar heel gezellig, was eigenlijk alleen maar bonus. Enthousiaste netwerkers hebben zo’n voorsprong op de meer in zichzelf gekeerde of op hun eigen organisatie gerichte ondernemers en managers. Ze weten meer, bereiken meer, kijken verder en hebben volgens mij ook nog eens een veel rijker leven door alle contacten die ze hebben en onderhouden. Voor ons zit het events-seizoen er na deze geslaagde Foodservice Awards even op. Maar volgend jaar staan er alweer zeker tien nieuwe events gepland. Tot die tijd kijk ik uit naar Horecava, nieuwjaarsborrels en ander gezelligs. Ik hoop ook u daar weer de hand te kunnen schudden!

Reageer op dit artikel