fotoreportage

Fotoverslag: Nederlandse horeca Loopt met Lenting

Horeca

In een zonovergoten Nijmegen vond dinsdag 28 mei de eerste editie van Lenting Loopt plaats. Ton Lenting, oprichter van horeca-adviesbureau Lenting en Partners, constateert dat sportende horecaondernemers beter in hun vel zitten dan hun minder bewegende collega’s. Volgens Lenting bewegen ondernemers veel te weinig. ‘Horecamensen vertellen me trots dat ze één keer in de week naar de fitness gaan. Met de auto.’ Zo ontstond het idee voor een hardloopwedstrijd voor horecaondernemers, met afstanden van 6 en 11 kilometer. Ruim honderd lopers verschenen aan de start, die plaatsvond aan de Waalkade bij restaurant en cocktailbar Riva. Jesse Westerveld van grand café De Lindenhof in Soest kwam als snelste over de finish en er waren eervolle vermeldingen voor onder meer de oudste deelnemer, general manager René Wildeman (67) van hotel Amsterdam-De Roode Leeuw, en Louis Klaassen van het Venlose café de Klep, die voor het eerst aan een loopwedstrijd meedeed. De dag werd afgesloten met een gezonde hap, een Pasta Party.

Fotoverslag: Nederlandse horeca Loopt met Lenting

Klik hier om de uitslagen te bekijken.

Reageer op dit artikel