fotoreportage

Foto’s eerste vrijdag Markthal Rotterdam

Horeca

De Markthal in Rotterdam is al enige tijd wereldnieuws. Sinds de officiële opening op woensdag 1 oktober is het – daarom – een komen en gaan van nieuwsgierige en winkelende bezoekers. Misset Horeca maakte op de derde dag met foto- en videocamera een rondgang langs de vele (horeca)concepten in het indrukwekkende en bijzondere gebouw. Hieronder het fotoverslag.

Foto’s eerste vrijdag Markthal Rotterdam


De interviews met ondernemers (in de vleugel van de hal), commercieel directeur Hans Schröder van de Markthal, Rocco Ladage van Bram Ladage en oer-Rotterdammer Herman den Blijker verschijnen de komende dagen online. Evenals een video-impressie.

Klik hier voor meer artikelen en foto’s over en van de Markthal Rotterdam.

Reageer op dit artikel