nieuws

Al Capone’s bezorgt ook cd’s

Horeca

Pizza deliveryketen Al Capone’s Pizza’s & Pasta’s gaat binnenkort ook cd’s en dvd’s bezorgen. Al Capone’s is hiervoor een overeenkomst aangegaan met de internetwinkel CDon.nl, onderdeel van de Zweedse beursgenoteerde onderneming MTG (Modern Times Group).

Alle franchisehouders zullen een vijftiental cd-titels in voorraad hebben. Consumenten kunnen deze, al dan niet in combinatie met een pizza, online bestellen via de website www.speed45.nl. De bestelling wordt door de pizzakoerier binnen 45 minuten bezorgd. Voor regio’s waar Al Capone’s niet is gevestigd, is de levertijd van de cd’s maximaal twee dagen. Volgens managing director Danny Galiart is een cd-delivery-pilot in Amsterdam geslaagd te noemen. ‘Maar, onze belangrijkste product blijft natuurlijk de pizza.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels