nieuws

Al Capone’s wil nog sneller groeien

Horeca

De groei van onze keten gaat me niet snel genoeg’, laat directeur Danny Galiart van pizzabezorgformule Al Capone’s weten. Dit jaar had hij veertig winkels van zijn pizzaconcept in Nederland willen hebben, maar dat haalt hij niet

‘We komen op 35 zaken uit’, voorspelt Galiart. Hij zou graag andere pizzaketens willen overnemen, zo bevestigt hij. In de branche ging het gerucht dat Al Capone’s collegaketen Original Pizza Company zou willen overnemen. ‘Zo’n acquisitie zouden wij graag willen. Maar voor zoiets zijn er twee partijen nodig’, aldus de pizzadirecteur. Op dit moment telt zijn pizzaketen 31 zaken. In november komen daar twee nieuwe winkels bij, in Breda en Nieuwegein.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels