nieuws

Avondjeuit.com wil e-mail

Horeca

Exploitant Peter van den Bergh van de internetsite www.avondjeuit.com roept horecaondernemers op om wijzigingen in adresgegevens, correcties en aanvullingen per e-mail door te geven. Op de site staan sinds kort 50.000 horeca- en horecagerelateerde bedrijven. Ze zijn uitgesplitst naar provincie en verdeeld over 42 bedrijfstakken.

Op de site kan de consument overzichten van de bedrijven raadplegen. Van den Bergh biedt ondernemers tegen betaling een doorklikmogelijkheid, zodat de consument via www.avondjeuit.com rechtstreeks de website van het betreffende horecabedrijf kan bezoeken.Volgens Van den Bergh bekijken zo’n tienduizend mensen wekelijks de uitgaanssite. Het e-mailadres van www.avondjeuit.com is info@avondjeuit.nl. Ondernemers die beslist niet op de website willen worden vermeld, kunnen dit ook per e-mail doorgeven.

Het telefoonnummer van www.avondjeuit.com is: (0344) 62 27 83 of 62 04 08.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels