nieuws

Baguette de France in zee met ketens

Horeca

Bake-offaanbieder Baguette de France (BdeF) heeft samen met Fast Food Concepts (FFC) een broodjescorner ontwikkeld.

De eerste broodjescorners worden op dit moment ingebouwd bij Vork-vestigingen, zoals de nieuwe Vork-zaak van Paul Nieuwenburg in Huizen. ‘We beginnen met Vork, omdat dat een hardfranchiseformule is’, licht Gerard Sterkenburg van FFC toe. ‘Uiteindelijk is het de bedoeling dat elke formule op zijn eigen manier broodjes opneemt in het assortiment. Maar bij Vork gaat het verder dan alleen een broodje aanbieden. Als je het doet, moet je het ook goed doen. Dus: de broodjes in de zaak afbakken en bereiden, een beleving eromheen creëeren. Ook komt er een map met bestelformulieren voor bedrijven, we bouwen een counter in en er komt een uitgebreide keuze aan broodjes. ’Kwalitaria onderneemt ook stappen voor het opzetten van een broodjeslijn. Een aantal Kwalitaria-ondernemers houdt zich daar op dit moment mee bezig. In dit kader voert Kwalitaria ook overleg met Baguette de France, over eventueel te leveren broodjes. Namens BdeF deelt Michel Martens mee ‘dat het bedrijf inderdaad gesprekken voert met Kwalitaria, maar dat alles nog in een pril stadium zit.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels