nieuws

Buurtbewoners bij Grolsch rondgeleid

Horeca

Bierbrouwer Grolsch in Enschede opent z’n deuren voor buurtbewoners die getroffen zijn door de vuurwerkramp. Met een serie rondleidingen wil de brouwer laten zien dat het bedrijf veilig is.

Grolsch begint met de rondleidingen na geluiden van twijfel in de buurt over de veiligheid bij het bedrijf. De omwonenden kunnen tijdens de rondleiding met eigen ogen zien ‘hoe veilig Grolsch bier brouwt’, aldus de brouwer. Ook is de bierbrouwer betrokken bij de oprichting van een klankbordgroep waarin slachtoffers kunnen praten over wat er in de buurt leeft. De Grolsch-vestiging in Enschede stond vlak bij de vuurwerkfabriek die bij de ramp in mei de lucht invloog. De brouwerij liep grote schade op.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels