nieuws

Diepgevroren kippenribbetjes

Horeca

Brink produceert voorgebraden pluimveeproducten en bracht onlangs de Chicken Ribs op de markt. Chicken Ribs zijn gesneden kippendijen, die gemarineerd en gebraden zijn. De Chicken Ribs zijn diepgevroren en los verpakt in een plastic zak van twee kilo. Voor het uitserveren verwarmt u ze even in de magnetron, oven of op de barbecue. Voor meer […]

Brink produceert voorgebraden pluimveeproducten en bracht onlangs de Chicken Ribs op de markt. Chicken Ribs zijn gesneden kippendijen, die gemarineerd en gebraden zijn. De Chicken Ribs zijn diepgevroren en los verpakt in een plastic zak van twee kilo. Voor het uitserveren verwarmt u ze even in de magnetron, oven of op de barbecue.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Culifrost Foodsolutions uit Holten (0548) 37 37 37, waar het merk Brink vanaf oktober ondervalt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels