nieuws

Digestieve vocalen

Horeca

De zingende bediening De Hartenbrekers van Brasserie Kleyn Hartensteyn in Oosterbeek heeft een cd gemaakt. Huispianiste Barbara Ernst overhandigde zondag 1 oktober het eerste exemplaar aan bariton Ernst Daniël Smid.

De Hartenbrekers, thans bestaande uit Hilde, Joep, Ester, Femke, Chiel, Rob, Juliette, Tenar, Aurion en Pauline, voorzien de dinerende gasten in de brasserie op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond al drie jaar lang van digestieve vocalen. Het repertoire varieert van klassiek tot musicalmelodieën. Barbara Ernst verzorgt de vocale arrangementen en begeleidt het gezelschap op piano.De zingende bediening (voornamelijk conservatoriumstudenten) is volgens eigenaar Jan van Hooijdonk van de brasserie geselecteerd op vocale kwaliteiten. Ze krijgen tijdens hun performances overigens wel hulp van collega’s die zich uitsluitend concentreren op de bediening. De cd De Hartenbrekers is voor 25 gulden te koop in Brasserie Kleyn Hartensteyn.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels