nieuws

Discussie over samenwerkingsconcepten

Horeca

Het eerstvolgende Fano Food Forum op maandag 9 oktober staat in het teken van samenwerkingsconcepten in de cafetariabranche. In Roermond, bij Marina Oolderhuuske zal een panel van vakmensen zich buigen over het thema.

De panelleden zullen een aantal stellingen bespreken over samenwerkingsconcepten. In het discussiepanel zitten: Ger Quaden (voorzitter van Kwalitaria Nederland en eigenaar van Kwalitaria Sjefke Snacks in Bunde), Gerard Sterkenburg (general manager van ketenorganisatie Fast Food Concepts in Nieuwegein), Ron Vrancken (eigenaar van snackbar ’t Trepke in Spaubeek en coördinator van een regionaal samenwerkingsverband van cafetaria’s die verse patat verkopen), Caroline Nauta (formulecoördinator bij Big Snack en Foodplanet van grossier Sligro) en Albert Koelewijn (van franchisebureau Koelewijn en partners in Baarn).Voorafgaand aan de discussie houdt Koelewijn een lezing over franchising. Verder staat er een demonstratie kerstsalades maken op het programma. Het Fano Food Forum begint om 11.30 en duurt tot 16 uur. De toegang is gratis. U kunt zich aanmelden voor deze themabijeenkomst bij het secretariaat van Snackkoerier: telefoonnnummer: (0314) 34 95 91 of mailen naar: red.snackkoerier@ebi.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels