nieuws

Jurylid in de pizza’s

Horeca

Peter Baggerman is sinds begin november actief als franchisenemer bij Original Pizza Company.

In Breda runt hij de 21ste vestiging van de pizzabezorgformule. Baggerman was de afgelopen jaren mysteryshopper en jurylid van Snackkoeriers verkiezing ‘Cafetaria van het Jaar.’ Het opstarten van de pizzadelivery ging niet geheel vlekkeloos. Eerst had Baggerman problemen om personeel te vinden. Uiteindelijk slaagde hij erin om 22 personeelsleden aan te trekken. Ook de openingsdatum van de pizzazaak moest Baggerman noodgedwongen uitstellen omdat hij telefonisch niet bereikbaar was. ‘Ik had twee maanden van te voren vier telefoonlijnen aangevraagd. De voormalige eigenaar van het pand is echter met de noorderzon vertrokken en heeft telefoonaansluiting nooit afgemeld.’ Inmiddels heeft de KPN alsnog voor een telefoonaansluiting gezorgd zodat de pizzadelivery telefonisch te bereiken is. ‘Nu kan ik gaan folderen en omzet gaan maken’, aldus de kersverse eigenaar van de pizzazaak.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels