nieuws

Kortingen voor leden KHN

Horeca

Cafetariahouders die lid zijn van werkgeversorganisatie Koninklijk Horeca Nederland (KHN) krijgen per 1 oktober korting op brandstof. Verder kunnen leden van KHN per diezelfde datum tegen gereduceerd tarief brandblussers aanschaffen.

Bij de brandstofkorting gaat het om zeven cent korting op een liter benzine of LPG en negen cent op een liter diesel. De kortingen zijn exclusief BTW en gelden alleen bij de tankstations van Esso en Texaco. Leden kunnen kiezen of ze bij beide een kortingsregeling willen of alleen bij één oliemaatschappij. Door middel van een pasje kan een KHN-lid overal tanken. Na twee weken krijgt hij een rekening thuisgestuurd. Het verschuldigde bedrag wordt automatisch afgeschreven. Voor de korting op brandblussers heeft KHN een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Ajax Brandbeveiliging en Chubb FlameControl. De korting op schuim- en CO2-blussers loopt op tot zo’n veertig procent. Bij beide bedrijven kunnen cafetariahouders ook advies vragen over het samenstellen van een calamiteitenplan.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels