nieuws

Luxe locatie

Horeca

Sinds september catert Martinair Partyservice in de Passenger Terminal Amsterdam, de nieuwe vertrek- en aankomsthal voor passagiers van cruiseschepen.

Naast deze functie vervult de Terminal een rol als party- en evenementenlocatie en als luxueus vergader- en congrescentrum. Met elf zalen, die in nautische sfeer zijn ingericht, mikt Martinair Partyservice op het topsegment van de vergader- en congresmarkt. Voor het vergadercentrum is een brasserie beschikbaar. De nieuwe locatie ligt pal achter het Centraal Station in Amsterdam is is bereikbaar via trein, bus en uiteraard per boot. Bovendien is er parkeergelegenheid voor vierhonderd auto’s.

Informatie: tel. (020) 519 11 11; e-mail: info@mps.martinair.com

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels