nieuws

Maatwerk

Horeca

De nieuwe Profil-wastafels van Keramag bieden speelruimte voor het inrichten van sanitaire ruimten in horecabedrijven en openbare gebouwen. De hoekwastafel past ook wanneer de wanden niet exact in een hoek van negentig graden op elkaar staan, want het materiaal Varicor maakt maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig. Dankzij deze kunststof vormen afwijkingen van 87 tot […]

De nieuwe Profil-wastafels van Keramag bieden speelruimte voor het inrichten van sanitaire ruimten in horecabedrijven en openbare gebouwen. De hoekwastafel past ook wanneer de wanden niet exact in een hoek van negentig graden op elkaar staan, want het materiaal Varicor maakt maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig. Dankzij deze kunststof vormen afwijkingen van 87 tot 93 graden geen probleem voor het plaatsen van een exact aan de wand sluitende wastafel. Varicor is verkrijgbaar in meer dan 35 kleurstellingen.

Voor informatie: Keramag, Amersfoort. Tel. (033) 455 60 44. Www.keramag.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels