nieuws

Nieuwe visproducten

Horeca

Aan het bestaande vriesvers-assortiment van Davigel zijn drie nieuwe visproducten toegevoegd: kabeljauwfilet naturel, visnuggets en heek met Emmentaler. De visproducten zijn graatvrij en geportioneerd. De kabeljauwfilet naturel kan naar eigen smaak worden gekruid, de visnugget is ideaal als snackproduct of maaltijdcomponent. Verder is er de heek met Emmentaler: vriesverse Nieuw Zeelandse heek met een gratin […]

Aan het bestaande vriesvers-assortiment van Davigel zijn drie nieuwe visproducten toegevoegd: kabeljauwfilet naturel, visnuggets en heek met Emmentaler. De visproducten zijn graatvrij en geportioneerd. De kabeljauwfilet naturel kan naar eigen smaak worden gekruid, de visnugget is ideaal als snackproduct of maaltijdcomponent. Verder is er de heek met Emmentaler: vriesverse Nieuw Zeelandse heek met een gratin van Emmentaler kaas. De diepvriesproducten, speciaal ontwikkeld voor de professionele keuken, kunnen direct uit de diepvries in de (combi-)oven.

Informatie: Nestlé FoodServices, Amsterdam, tel. (020) 569 94 09

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels