nieuws

Overvaller verrast door hete wok

Horeca

Een nog onbekende man heeft zondagavond een mislukte overval gepleegd op een Chinees restaurant in Veldhoven.

De man kwam gemaskerd en gewapend met een mes de keuken binnen van een Chinees restaurant in Veldhoven. Hij eiste geld. De keukenbrigade, onder wie de 51-jarige restaurateur, was daardoor niet in het minst geïmponeerd.
Terwijl een personeelslid de man tegen de schenen schopte, zag de baas kans de linkerhand van de overvaller in een hete wok te duwen. Toen de 42-jarige echtgenote van de eigenaar ook nog eens met een bijltje kwam aanzetten, vluchtte de overvaller. Hij verloor daarbij zijn bivakmuts. Daarom beschikt de politie over een goed signalement, aldus een woordvoerder. Bovendien loopt de dader volgens hem momenteel vrijwel zeker rond met een verbrande linkerhand.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels