nieuws

Panken trekt zich terug uit zijn cafetaria

Horeca

Toon Panken, landelijk bestuurslid van Koninklijk Horeca Nederland (KHN) en uitbater van Kwalitaria Panken Snacks in Boxmeer, stopt op 31 december van dit jaar met het runnen van zijn cafetaria. ‘Ik word parttime cafetariahouder. Alleen in vakanties zal ik nog werkzaam zijn in mijn cafetaria.

’ De kwalitariahouder gaat een groot deel van het jaar in Frankrijk doorbrengen waar hij een boerderij heeft gekocht. ‘Ik ben nu 50 jaar en ik zit bijna 30 jaar in het vak. Ik vind dit een mooi tijdstip om ermee te stoppen. Zeker met het oog op de nieuwe belastingwet.’ Panken blijft wel de grootste aandeelhouder van de Kwalitaria in Boxmeer. ‘Ik blijf actief als adviseur want ik wil graag voeling houden met de cafetariabranche dat is belangrijk voor mijn werk als bestuurslid van KHN.’ Twee broers die al geruime tijd bij Panken werkzaam zijn, William en Berry Peters, gaan de Boxmeerse cafetaria runnen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels