nieuws

Proeverij met prijzen

Horeca

De door het Haagse H.A.J. Schouten & Zoon B.V. georganiseerde landelijke proeverij in het Feyenoord Stadion bleek een succes.

Tal van inkopers, eigenaren van slijterijen, restaurants en dergelijke proefden enthousiast mee. Ook de aparte portproeverij met Vera Wessel en Hans van Goch trok veel belangstelling. Wie meedeed maakte kans op enkele mooie prijzen. De eerste prijs, een weekend naar Oporto, werd gewonnen door F. Tolenaars van slijterij La Bottiglia in Den Haag. De tweede prijs, twee tickets naar Boedapest, ging naar Marc en Chantal Rigter van Eet & Drinkgelegenheid Dingetje in Den Haag. Daarnaast werd ook een drietal bijzondere flessen drank weggegeven, waaronder een fles armagnac van Ryst Dupeyron uit zijn geboortejaar 1956.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels