nieuws

Punch Kinderen voor kinderen

Horeca

Blokzijl draagt de hulporganisatie War Child een warm hart toe. Alle zeven plaatselijke restaurants nemen komende woensdag dan ook deel aan de restaurantactie Feast for Peace.

De restaurants worden gesteund door leerlingen uit groep zes, zeven en acht van basisschool De Rolpaal. Zo maakten de kinderen donderdag 14 september onder leiding van Fons en Anneke van Groeningen van restaurant Kaatje bij de Sluis een hele berg hartige pannenkoekjes. Die werden ’s middags op het plein voor het sterrenrestaurant aangeboden; dé manier om alvast aandacht te vragen voor Feast for Peace. De opzet was geslaagd: de kinderactiviteit leverde voor de verschillende restaurants een heleboel reserveringen op voor de landelijke actiedag op 11 oktober.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels