nieuws

Rioja

Horeca

Rioja-huis Marqués de Riscal introduceert dit najaar een nieuwe wijn: Riscal Tempranillo 1999, Vino de Mesa de Castilla y Léon. Deze aanwinst in het Marqués de Riscal-assortiment is het gevolg van nieuwe activiteiten van het wijnhuis in het Toro-wijnbouwgebied. De druiven voor deze wijn betrekt Marqués bij contractboeren. Vinificatie vindt plaats in de nabijgelegen bodega […]

Rioja-huis Marqués de Riscal introduceert dit najaar een nieuwe wijn: Riscal Tempranillo 1999, Vino de Mesa de Castilla y Léon. Deze aanwinst in het Marqués de Riscal-assortiment is het gevolg van nieuwe activiteiten van het wijnhuis in het Toro-wijnbouwgebied. De druiven voor deze wijn betrekt Marqués bij contractboeren. Vinificatie vindt plaats in de nabijgelegen bodega van Marqués de Riscal in Rueda. Deze bodega, oorspronkelijk ingericht voor de vinificatie van witte wijn, is recentelijk aanzienlijk uitgebreid en ingericht voor de productie van de nieuwe Riscal Tempranillo.De bruto verkoopprijs bij importeur Maxxium Nederland bedraagt ƒ11,95 excl. BTW.

Voor informatie: Maxxium Nederland, Amsterdam. Tel. (020) 580 68 05.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels