nieuws

Royale donatie

Horeca

Tal van restaurants deden half oktober mee aan de War Child-actie Feast for Peace.

Dat leverde ruim drie ton op voor het goede doel. Eén van de bedrijven die een flink steentje bijdroegen, was De Hoop Op d’Swarte Walvis in Zaandam. Middels een speciaal diner – waarbij meer dan negentig gasten aanzaten – werd maar liefst 25.750 gulden opgehaald.
Een trotse directeur Arie Siliakus overhandigde de cheque aan War Child-directeur Willemijn Verloop. Daarbij kon hij haar tevens melden dat veel gasten meteen ook al voor volgend jaar wilden reserveren. Bovendien werd de eigenlijke opbrengst van achtduizend gulden al snel verveelvoudigd, omdat de gasten voor dit sympathieke doel nog een extra bijdrage deden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels