nieuws

Sterkenburg gaat uitdaging aan

Horeca

Als je kiest voor een formule van ons, dan garandeer ik jou vijftien procent meer omzet.’ Die belofte klonk uit de mond van Gerard Sterkenburg, general manager bij Fast Food Concepts (FFC) tijdens het Fano Food Forum.

Hij deed deze toezegging naar cafetariahouder en medepanellid Ron Vrancken van snackbar ’t Trepke in Spaubeek. Deze vroeg zich af wat een formule voor hem als ondernemer in een klein dorp zou kunnen betekenen. ‘Ik zie het niet zitten’, zei de Spaubeekse ondernemer. Sterkenburg haakte hier op in door te zeggen dat hij de uitdaging aan wil gaan. Medepanellid Ger Quaden van Kwalitaria Nederland stelde Vrancken meer rendement in het vooruitzicht als Vrancken voor Kwalitaria zou kiezen. Vrancken liet daarop weten dat hij de belofte van vijftien procent meer omzet ‘een grote uitspraak’ vond. ‘Wat gebeurt er als ik die vijftien procent niet haal, wat garandeer je me dan?’ Daarop antwoordde Sterkenburg: ‘Dan betaal ik alles.’ Na afloop van de bijeenkomst heeft de general manager van FFC een afspraak gemaakt met Vrancken voor een oriënterend gesprek. ‘Ik heb alleen een probleem: er zitten al twee Smulwerelds in zijn omgeving’, liet Sterkenburg aan Snackkoerier weten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels