nieuws

Student toont berouw gestolen bestek

Horeca

In de bedrijfscatering verdwijnen in de maanden voor het zomerseizoen de nodige stuks bestek en andere cateringbenodigdheden richting caravan en boot.

Dat bekende fenomeen kent de universiteitscatering ook, alleen daar manifesteert zich dat vooral in de maanden voorafgaand aan kerst en jaarwisseling. Maar soms komt er onverwachts ook wel eens iets retour. In Groningen ontving de kantine van de faculteit scheikunde onlangs een enveloppe met daarin een oud theelepeltje. Vergezeld van een brief waarin de dader, onderhand ex-student, zijn berouw betuigde. Een cateringmedewerker van de RUG: ‘Vooral bestek en mokken verdwijnen hier als sneeuw voor de zon. Eerstejaars geven hun geld liever aan bier uit.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels