nieuws

Tafeldisposables

Horeca

Sinds kort levert Kimberly-Clark ook disposable servetten en tafellakens van het Zwitserse bedrijf Tela. Het Guestline-assortiment omvat vier typen servetten en bijpassende tafellakens in diverse kleuren.De Airlad-servetten, die aanvoelen als textiel, zijn een alternatief voor linnen servetten. Verkrijgbaar in wit, koningsblauw, mosgroen en bordeaux. Daarnaast is er per seizoen een geïllustreerde versie. Een tweede variant […]

Sinds kort levert Kimberly-Clark ook disposable servetten en tafellakens van het Zwitserse bedrijf Tela. Het Guestline-assortiment omvat vier typen servetten en bijpassende tafellakens in diverse kleuren.De Airlad-servetten, die aanvoelen als textiel, zijn een alternatief voor linnen servetten. Verkrijgbaar in wit, koningsblauw, mosgroen en bordeaux. Daarnaast is er per seizoen een geïllustreerde versie. Een tweede variant vormen de vierlaags Duocolor-servetten in een combinatie van twee kleuren (blauw/champagne of bordeaux/roze).Voor dagelijks gebruik zijn er de 1/4 gevouwen tweelaags servetten in wit en in zeven kleuren. Tot slot zijn er de 1/8 gevouwen servetten voor druk bezochte eetruimten (één- en tweelaags). Ze zijn verpakt in een ‘snap-pack’ van 200 stuks. Er kan iedere keer een kwart van het pak worden ‘afgebroken’. De overige servetten blijven door folie beschermd. Voor deze servetten zijn dispensers leverbaar voor gecontroleerd gebruik en betere hygiëne.De tafellakens bestaan uit twee lagen: een laag van Airlaid-materiaal en een plastic laag. Beide zijden zijn als toplaag te gebruiken. Leverbaar in de kleuren wit, koningsblauw, mosgroen en bordeaux. Geleverd per drie rollen van ieder 27 meter.

Voor informatie: Kimbery-Clark, Ede. Tel. (0318) 69 76 97.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels