nieuws

Tweede Robin Food open

Horeca

De tweede vestiging van kinderfastfoodketen Robin Food, is op 15 november officieel geopend.

Locatie is Amstelveen. De winkel is iets anders ingericht dan de eerste zaak in Zoetermeer. ‘We hebben nu bijvoorbeeld muurschilderingen’, vertelt algemeen ketendirecteur Albert Zuurveld. Per 1 november heeft hij een commercieel directeur in dienst genomen. Dat is Richard Dekker. Hij was tot voor kort in dienst bij pretpark Six Flags. ‘Hij gaat ervoor zorgen dan we meer naamsbekendheid krijgen met Robin Food’, aldus Zuurveld. Volgend jaar hoopt Zuurveld nieuwe zaken in Rotterdam en Amersfoort te openen. Het restaurant in Amersfoort komt in een kinderwinkelcentrum te zitten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels